Telefoonnummer

+31619503277

E-mail

info@b-esthetics.nl

Openingstijden

Ma-Vrij: va 9:00 Zat: va 10:00

Deze injectables worden in de diepste huidlaag geïnjecteerd. Het stimuleert aanmaak van de door uw huid zelf geproduceerd collageen. De werking start geleidelijk, en de eerste effecten zijn zichtbaar na circa 4 weken nadat de vloeistof volledig is opgenomen. Rimpels worden langzamerhand via dit natuurlijke proces verminderd. De werking houdt circa 3 maanden aan. In onze kliniek behandelen wij met verschillende soorten producten.

Sculptra (polymelkzuur)

Volume herstellen door de aanmaak van lichaamseigen collageen bij ingevallen slapen, slappere wangen, of een afgezakte kaaklijn? Dan is Sculptra de ideale injectable! Ouder worden gaat gepaard met volumeverlies, het uitzakken van bepaalde gebieden in het gezicht en de vorming van vele fijne lijntjes of juist meer diepe rimpels. Dit verouderingsproces begint al op een leeftijd van 25 jaar. Een Sculptra collageen stimulerende behandeling kan uitkomst bieden bij het:

  • Opvullen van ingevallen slapen;
  • Volume geven aan ingevallen wangen;
  • Liften van de traangoot en het jukbeen;
  • Verzachten en verminderen van de neus-lippenlijn;
  • Liften van een slappe kaaklijn

Natuurlijk resultaat

Een collageenstimulator zoals Sculptra wordt gebruikt om het volumeverlies te verminderen door de diepe, onderliggende structuur van de huid te herstellen. De resultaten verschijnen geleidelijk aan na de behandeling en kunnen 2,5 tot 3 jaar aanhouden

Wat is Sculptra?

Sculptra bestaat uit poly-L-melkzuur. Een natuurlijk stof, die ook door ons eigen lichaam wordt aangemaakt. Het is dus 100% biologisch. Sculptra stimuleert de huid om collageen (bindweefsel) aan te maken, waardoor de diepte van de rimpel vermindert. Afhankelijk van de leeftijd, leefgewoonten, de kwaliteit van de huid en uw verwachting van het resultaat, zijn er een tot drie behandelingen nodig.

Hoe werkt Sculptra?

De vloeistof wordt in de diepste huidlaag (diepe dermis) geïnjecteerd en zorgt voor hernieuwde aanmaak van uw lichaamseigen collageen. Doordat uw eigen collageenproductie in gang gezet wordt, zal de structuur en het volume van uw huid herstellen en het gezicht een liftend effect krijgen. De vloeistof wordt na een aantal dagen volledig opgenomen door het lichaam en na ca. 4 weken start vervolgens de collageen aanmaak. De opbouw van het collageen zal in een periode van 4 weken tot 3 maanden geleidelijk aan het volume in het gezicht aanvullen en diepere rimpels en lijntjes doen verminderen. De huid voelt voller, elastischer en steviger aan.

[instagram-feed]