Telefoonnummer

+31619503277

E-mail

info@b-esthetics.nl

Openingstijden

Ma-Vrij: va 9:00 Zat: va 10:00

DR. CYJ HAIR Filler is een nieuwe medische effectieve behandeling tegen erfelijke haaruitval gebaseerd op peptidentechnologie. Het haaruitvalproces wordt afgeremd of gestopt, hergroei van haar wordt gestimuleerd, de haardichtheid en haardikte verbeteren evenals de kwaliteit van de haren.

Werkingsmechanisme

Het product wordt geïnjecteerd in de hoofdhuid en heeft een 4-voudige werking:

  • haargroeistimulatie: activatie haarstamcellen
  • remmen van de haaruitval: remt de vorming van BMP4 en DKK-1, de belangrijkste factoren bij haarverlies
  • antioxidant: vrije radicalen of oxidatieve stress is naast hormonen een belangrijke factor die de haarwortel verzwakt
  • stimulatie angiogenese: een betere doorbloeding van de hoofdhuid zorgt dat de haarwortel voldoende voeding krijgt door nieuwe bloedvatvorming.

Dr.CYJ Hair Filler is een nieuwe effectief product in de strijd tegen haaruitval gebaseerd op een gepatenteerde formule van 7 revolutionaire peptiden. De innovatie van DR.CYJ Hair Filler is niet alleen de samenstelling, maar ook de nieuwe gepatenteerde Caregen-technologie van “Sustained Release Technology”. Dit is een complete doorbraak in de manier waarop actieve ingrediënten worden afgeleverd. De minimale dosis geconcentreerde formulering wordt nog 2 weken na de behandeling in de huid gehandhaafd, wat zorgt voor een langzame afgifte en penetratie van de actieve ingrediënten op lange termijn. 

Resultaten

Met een eerste behandelsessie met DR. CYJ Hair Filler is het aannemelijk dat het haaruitvalproces al wordt geremd. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes, waardoor het haargroeiproces wordt versneld en dikkere en stevigere haren kunnen terug groeien.

Uit klinisch onderzoek, is gebleken dat na 8 weken de haardichtheid gemiddeld met 22,23% en de haardikte met 26% toeneemt in vergelijking met de situatie voor de behandeling.

Protocol

  • Standaard : 1 sessie per 2 weken, gedurende 8 weken (totaal 4 sessies)
  • Intensief: 4 sessies om  de 2 weken, daarna 1 maandelijkse onderhoudssessie gedurende 3-6 maanden
  • Onderhoud: 1 sessie om het half jaar
  • Aanvullende verzorging: In overleg met de behandelende arts

Aanvullende Verzorging

Pelo Baum Lotion is een klinische bewezen gepatenteerde locale behandeling die de haaruitval stopt en hergroei van haren bevordert. Steeds in overleg met de behandelend arts.

[instagram-feed]