Telefoonnummer

+31619503277

E-mail

info@b-esthetics.nl

Openingstijden

Ma-Vrij: va 9:00 Zat: va 10:00

Wat is Hydrafacial?

HydraFacial™ is de enige hydradermabrasiebehandeling die tegelijkertijd reiniging, extracties en hydratatie combineert, wat resulteert in een egale, mooiere huid met weinig tot geen wachttijd.De behandeling is verzachtend, vochtinbrengend, niet-invasief en over het algemeen niet irriterend.

HydraFacial werkt in op fijne lijntjes en de huidtextuur en geeft je huid een fantastische glow

Voor wie is Hydrafacial geschikt?

HydraFacial™ is geschikt voor alle huidtypes en de aangewezen behandeling als je een vermoeide en vale huid hebt, een rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes, pigmentvlekken of littekens. Ook bij een door de zon beschadigde huid, een rokershuid, onzuivere huid en grove poriën kan de HydraFacial™ perfect worden ingezet.

Doordat de HydraFacial werkt op de gezondheid van de huid terwijl deze gepeeld wordt, zal de huid door de verwondingen zichzelf herstellen en daardoor verjongen.

Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen iedere maand een HydraFacial toe te passen of deze af te wisselen met een andere huidverbeterende behandeling. Onze huid vernieuwt zich namelijk elke 3-4 weken en zo ga je elke keer verder op het resultaat van de vorige behandeling

Boosters?

Geniet van verhoogde resultaten met Boosters op maat. Zo kan je inzetten op wat je huid extra nodig heeft, met een perfect resultaat. Bespreek de mogelijkheden tijdens je behandeling.

Bij elke Facial Deluxe is de booster inbegrepen, deze is aangepast aan de conditie van jouw huid.

Hydrafcial behandeling bij B-esthetics Skin

STAP 1: REINIGING EN PEELING

De huid wordt op een zachte manier gereinigd. Met een milde exfoliëring worden de dode huidcellen in de bovenste huidlaag zachtjes verwijderd waarna een nieuwe huidlaag wordt blootgelegd.

STAP 2: EXTRACTIE EN HYDRATATIE

Verwijderen van onzuiverheden uit je poriën. Door de milde zuigkracht van de HydraFacial gebeurt dit geheel pijnloos. Toevoegen van Hyaluronzuur aan je huid en zorgt voor een goede hydratatie.

STAP 3: VOEDING EN BESCHERMING

Het voeden van de huid met antioxidanten en peptiden, eventueel aangevuld met extra opties om het resultaat te versterken. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde, stralende gloed!

[instagram-feed]