Telefoonnummer

+31619503277

E-mail

info@b-esthetics.nl

Openingstijden

Ma-Vrij: va 9:00 Zat: va 10:00

Hydrafacial Keravive

Voor beschadigd en uitdunnend haar. “De voordelen van een gezonde hoofdhuid zijn van cruciaal belang, maar nog niet gekend bij het grote publiek. Elke persoon die bezorgd is om uitdunnend of beschadigd haar kan er baat bij hebben om de gezondheid van zijn of haar hoofdhuid te verbeteren. Een gezonde hoofdhuid vormt de basis voor gezonder en voller ogend haar.”

“Voor” en “Na” foto’s

De behandeling

De HydraFacial Keravive behandeling is ontspannend en volledig pijnloos. Een licht verwarmend gevoel of een lichte jeuk van de hoofdhuid kunnen dezelfde dag nog gevoeld worden.

Een unieke 3-stappen-behandeling voor de hoofdhuid bestaande uit een klinische behandeling en een spray voor 30 dagen.

De HydraFacial technologie reinigt, exfolieert en stimuleert de hoofdhuid terwijl het Keravive Complex diep hydrateert en voedt met een exclusieve cocktail van peptiden, proteïnen en groeifactoren. De behandeling bestaat uit drie sessies van een uur met een maand interval.

Net als de HydraFacial gezichtsbehandeling wordt het Keravive protocol in drie stappen uitgevoerd.

STAP 1. Reinigen + Exfoliëren

De HydraFacial Vortex (“aspiratie”) technologie en een ontspannende en pijnloze hydratatie verwijderen vuil, talg, dode huid en reinigen de haarfollikels, terwijl ook de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

STAP 2. Hydrateren + Voeden

Geoptimaliseerde toepassing van een exclusieve mix van 5 biomimetische groeifactoren en 2 huidproteïnen. Epidermale groeifactor (EGF) / Vasculaire endotheliale groeifactor (VEGF) / Fibroblasten groeifactor (bFGF) / THYMOSIN BETA-4 (thymosine beta – 4).

STAP 3. Opvolging + Optimalisatie

Dagelijks gebruik van HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray verbetert de behandeling die in de kliniek wordt uitgevoerd en zorgt voor dagelijkse stimulatie en voeding van zowel de hoofdhuid als de haarfollikels.

Wat is het resultaat van de behandeling?

HydraFacial Keravive optimaliseert het natuurlijke vermogen van de hoofdhuid om keratine te produceren, stimuleert de bloedvaten en verbetert de microcirculatie.

Het resultaat? Gezonder, dikker en volumineuzer haar! Een maand na de eerste sessie is verbetering zichtbaar en het haar verbetert tijdens de behandeling om twee maanden na de derde sessie optimaal te worden.

HydraFacial Keravive is ook een ideale voorbereiding op een PRP-behandeling en kan worden opgenomen in een plan voor haarstimulatie en haargroei.

Prijs behandeling € 500

Duur behandeling 120 minuten

[instagram-feed]