Telefoonnummer

+31619503277

E-mail

info@b-esthetics.nl

Openingstijden

Ma-Vrij: va 9:00 Zat: va 10:00

CROMA® PHILART HAIR

PhilArt Hair is een krachtige cocktail van Croma die de haargroei stimuleert. Het kan zowel op de hoofdhuid als op het gezicht worden gebruikt om bijvoorbeeld de wenkbrauwgroei te bevorderen. Het serum wordt met behulp van de multipunctuurtechniek in de intradermale laag geïnjecteerd. Deze behandeling is vooral gunstig voor vrouwen met een gevoelige huid en haaruitval als gevolg van vrouwelijk-hormonale alopecia .

De oplossing kan zelfstandig worden gebruikt of als postoperatieve behandeling na een haartransplantatie. Bovendien is de cocktail perfect te combineren met andere therapieën zoals biotine, hyaluronzuur, carboxytherapie en topische therapie. Dankzij de innovatieve haargroeilotion voor vrouwen kan al na 8 sessies een zichtbaar en langdurig resultaat worden bereikt. Ontdek de voordelen van PhilArt Hair en stimuleer je haargroei op natuurlijke wijze!

  • Polynucleotiden bieden niet alleen voordelen voor de huid, maar kunnen ook de haargroei stimuleren en het uiterlijk van het haar verbeteren.
  • PhilArt Hair van Croma Pharma is een op polynucleotide gebaseerde injectie die speciaal is ontwikkeld voor hoofdhuidbehandeling.
  • Bij deze relatief eenvoudige en minimaal invasieve behandeling worden polynucleotiden rechtstreeks in de hoofdhuid geïnjecteerd om de haargroei te stimuleren en de kwaliteit van bestaand haar te verbeteren. De resultaten kunnen enkele maanden op zich laten wachten, maar ze zijn langdurig, mogelijk zelfs meer dan een jaar.
  • Voor personen met haaruitval, dunner wordend haar of beschadigd haar kunnen polynucleotiden een effectieve optie zijn. De behandeling kan ook de algehele kwaliteit van het haar verbeteren, waardoor het er dikker en glanzender uitziet.
[instagram-feed]