Telefoonnummer

+31619503277

E-mail

info@b-esthetics.nl

Openingstijden

Ma-Vrij: va 9:00 Zat: va 10:00

PROFHILO

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Ook al bestaat het uit ultrapuur hyaluronzuur, het is geen filler. Profhilo® stimuleert elastine, collageen, onderhuids vet en werkt ontstekingsremmend! Hierdoor is het een super skin booster die lift, hydrateert, fijne lijntjes vermindert, glow geeft, porien fijner maakt en gebruikt kan worden voor acne, rosacea en eczeem.

Profhilo® is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Doordat het geen chemische additieven bevat, is het uitermate geschikt voor mensen die naturel willen blijven. Daarnaast verbetert de huid in grote mate maar verandert het je uiterlijk niet. Het resultaat is dus zeer natuurlijk.

PROFHILO | Tegen verslapte huid

Profhilo® is dé behandeling tegen verslapte huid in het gezicht, hals, decolleté of bovenarmen. Profhilo® bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur, dat is een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Het doel van Profhilo® behandelingen is om de verslapte huid weer steviger en gezonder te maken.

Wat maakt Profhilo uniek?

Profhilo® wordt geproduceerd door IBSA Derma. IBSA is in 1945 opgericht in Zwitserland. Profhilo® is inmiddels in meer dan 80 landen zeer populair onder artsen. Profhilo® bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur, dat door een gepatenteerde technologie unieke kenmerken heeft. De beste indicatie voor een Profhilo® behandeling is verslapte huid, vraag een vrijblijvend consult aan en we bespreken de geschikte behandeling voor jouw huid. 

Hoe werkt het?

Het ultra pure hyaluronzuur van Profhilo® heeft de eigenschap dat het met name elastine en collageen stimuleert. Dit effect kennen we al van de reguliere hyaluronzuur fillers. Toch blijkt dit middel door zijn unieke samenstelling, effectiever in het behalen van huidverjonging en verbetering dan welk ander middel.

De huid krijgt een enorme boost en ziet er stralender en gezonder uit dan ooit!

Waarvoor is het geschikt?

  • Gezicht; om de huid een super boost te geven
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Armen
  • Striae
  • Acne
  • Rosacea
  • Eczeem

Resultaten

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

Welke indicaties kun je met Profhilo® behandelen?

De behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Wat is er nieuw aan Profhilo®?

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

Hoe gaat een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt. De BAP-techniek zorgt ervoor dat de Profhilo met een aantal injecties strategisch wordt verdeeld over het behandelgebied. Deze verdeling zorgt ervoor dat de Profhilo® zich vervolgens vanzelf optimaal verspreidt in de huid van het volledige behandelgebied. Er zijn dus maar een aantal injecties nog om een geheel gezicht (of hals, decolleté of bovenarm) optimaal te behandelen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten.  Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Zijn er bijwerkingen te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

[instagram-feed]