Telefoonnummer

+31619503277

E-mail

info@b-esthetics.nl

Openingstijden

Ma-Vrij: va 9:00 Zat: va 10:00

Drs. Branka Martijn (KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts)


KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts | BIG-nummer: 9911019301
Bestuurslid NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) sinds 2023.

Drs. Branka Martijn is een allround injectable specialist. Onze huid krijgt op dagelijkse basis veel te verduren en we worden allemaal ouder. Zichtbare tekenen hiervan kunnen storen zijn en invloed hebben op hoe je je van binnen voelt. Drs. Branka begrijpt dat ons uiterlijk voor veel mensen de afgelopen decennia steeds belangrijker is geworden. Als cosmetisch arts kijkt zij dan ook niet alleen naar de ene rimpel of oneffenheid, maar naar het totaal plaatje. Haar einddoel is een natuurlijk en duurzaam resultaat.

Drs Branka is daarnaast gespecialiseerd in behandelingen bij mensen met prikangst. Wil je graag een cosmetische behandeling ondergaan maar houdt de prikangst je tegen? Bij Drs. Branka ben je in goede handen, zij bespreekt graag de verschillende opties met je.
Drs. Branka Martijn heeft jaren in zowel het ziekenhuis als cosmetische klinieken gewerkt, onder andere als anesthesioloog en intensive care specialist. Na haar studie geneeskunde en specialisaties tot anesthesioloog en intensivist, heeft zij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van cosmetische geneeskundige en esthetische behandelingen. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring in het vak. Drs. Martijn is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

Specialisaties:
Behandelingen:

  • Huidverbeterende behandelingen (Sculptra, Profhilo, Skinbooster)
  • Fillerbehandelingen
  • Rimpelrelaxers (Btx)
  • Liquid facelift

Lisette Kasteel

Huid- en oedeemtherapeute

Lisette Kasteel is sinds 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. “Direct na de opleiding ben ik in een praktijk in Leiden gaan werken, sinds 2002 gestart In Voorschoten, daarnaast ook werkzaam geweest in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda met verschillende lasers van 2002 tot 2004, sinds 2004 werkzaam voor een dag naast mijn praktijk in het Rijnlandziekenhuis op de afdeling Dermatologie.

[instagram-feed]