Telefoonnummer

+31619503277

E-mail

info@b-esthetics.nl

Openingstijden

Ma-Vrij: va 9:00 Zat: va 10:00

Hyaluronzuur

B-Esthetics gebruikt uitsluitend fillers op basis van hyaluronzuur. Wij werken met de verschillende merken hyaluronzuur: Restylane en Teosyal. Dit zijn de meest gebruikte en beste merken hyaluronzuur. Ze zijn al lang op de markt en hebben hun veiligheid op langer termijn ruimschoots bewezen.

Voordat je een cosmetische behandeling ondergaat in onze kliniek, is het fijn om meer te weten over de middelen die we gebruiken tijdens de behandeling. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn erg populair dankzij de uitstekende kwaliteit en de veiligheid van het product.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur klinkt misschien als een chemisch product, maar het tegenovergestelde is waar: hyaluronzuur is juist één van de bouwstenen van ons lichaam. Je vindt de lichaamseigen stof van nature terug in het bindweefsel, zenuwweefsel, epitheelweefsel en in de huid. Deze glucose bouwsteen zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft.

Waarom een filler behandeling met Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur verbetert de huid én zorgt voor volume.  Wij passen hyaluronzuurfillers toe op meerdere plaatsen in het gezicht om het volume te herstellen. Denk hierbij aan de lippen, jukbeen/wangen, kaaklijn, slapen, onder de ogen, neus/lippenplooi en het gebied rondom de mond. Naast het volume effect zorgt hyaluronzuur voor meer collageenvorming en hydratatie. Hierdoor gaat uw huid ook nog mooi stralen.

De behandeling met hyaluronzuur

Op basis van de gemaakte analyse van jouw verouderingskenmerken worden de hoeveelheid fillers en de te behandelen plaatsen in het gezicht bepaald. De afgemeten hoeveelheid fillers wordt op de cruciale plekken in het gezicht geplaatst, net onder de huid waardoor deze direct herstelt, verjongt en de contouren en het volume terugkeren. Voor ons is het belangrijk dat het resultaat van de behandeling met hyaluronzuur aansluit bij jouw verwachtingen. Daarom hebben wij altijd een uitgebreid consult. Een behandeling met hyaluronzuur duurt tussen 15 minuten en 45 minuten.

Vóór de behandeling met hyaluronzuur

Voorafgaand aan behandeling met hyaluronzuur vindt er altijd eerst een uitgebreid consult plaats waarbij de arts een uitgebreide analyse van uw gezichts- en verouderingskenmerken maakt. We maken altijd vooraf foto’s, waarmee het gewenste resultaat in combinatie met uw gezichtskenmerken geanalyseerd wordt en voorafgaand aan de fillerbehaneling met je besproken wordt.

Om een mooi en natuurlijk resultaat te garanderen, kunnen wij ernstige huidverslapping echter niet volledig met fillers herstellen. Vaak hoeft dit ook niet. 

Na de behandeling met hyaluronzuur

Direct na de behandeling kan de huid gemasseerd worden en/of met een coldpack worden gekoeld. Dit geeft een comfortabele afsluiting en helpt de mogelijke zwelling die na de behandeling met hyaluronzuur kan optreden, te beperken.

De meest voorkomende bijwerkingen na de hyaluronzuurbehandeling zijn zwelling en roodheid, deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 2 tot 7 dagen. Soms is er ook sprake van een blauwe plek. Deze kan één tot twee weken zichtbaar zijn. Vermijd in dit geval direct zonlicht op de huid om pigmentvlekken te voorkomen.

Veiligheid

Wij gebruiken alleen Teosyal en Restylane. Dit zijn de meest veilige fillers op de markt zijn. Ze kunnen ook actief opgelost worden.
Mocht je na een behandeling met hyaluronzuur niet tevreden zijn met het resultaat, dan is de behandeling weer terug te draaien met behulp van hyaluronidase. Dit is een enzym dat hyaluronzuur afbreekt. In feite ‘verknipt’ de hyalronidase het hyaluronzuur: dit valt vervolgens uiteen in suiker en water, twee ongevaarlijke stoffen die gemakkelijk door het lichaam worden afgevoerd.
Met de fillers Teosyal en Restylane zijn al meer dan 20 miljoen behandelingen uitgevoerd.

[instagram-feed]